MySQL

Hvordan ændrer jeg mit MySQL-kodeord?

Hvilket webhotel skal jeg have og hvilken servertype skal jeg vælge for at kunne benytte MySQL?

Hvordan connecter/forbinder jeg til min MySQL-database?

Hvordan ændrer jeg mit MySQL-kodeord?

Via kontrolpanelet på vores hjemmeside kan du nulstille MySQL-kodeord. Læs venligst vores vejledning til nulstilling af kodeord.

Hvilket webhotel skal jeg have og hvilken servertype skal jeg vælge for at kunne benytte MySQL?

Så skal du bestille minimum et GAMMA-suite webhotel.

Hvordan connecter/forbinder jeg til min MySQL-database?

Du kan få flere oplysninger ved at logge ind på kontrolpanelet. Her vil du også kunne oprette din MySQL-database, såfremt den ikke allerede er oprettet.

Du har af sikkerhedsmæssige årsager ikke mulighed for at skabe forbindelse til din MySQL-database fra din egen computer eller anden server som ikke er placeret hos Cliche.