FTP

Hvordan lægger jeg mit website op på nettet/webhotel?

Hvordan ændrer jeg mit FTP-kodeord?

Hvor skal mine filer være placeret?

Kan jeg få oprettet ekstra FTP-konti?

Hvorfor advarer FileZilla om certifikat?

Hvordan lægger jeg mit website op på nettet/webhotel?

Hvordan ændrer jeg mit FTP-kodeord?

Via kontrolpanelet på vores hjemmeside kan du nulstille FTP-kodeord. Læs venligst vores vejledning til nulstilling af kodeord.

Hvor skal mine filer være placeret?

Alle dine filer skal placeres i /public_html mappen for at kunne ses af dine besøgende på hjemmesiden.

Kan jeg få oprettet ekstra FTP-konti?

Nej, det er ikke muligt.

Hvorfor advarer FileZilla om certifikat?

FileZilla benytter en såkaldt TOFU (Trust On First Use) model, som betyder at du skal godkende FTP-serverens certifikat. Certifikatet vil være udstedt af Let's Encrypt. Du kan i FileZilla vælge at du efterfølgende altid stoler på certifikatet. Det er et kryds du kan sætte på samme skærmbillede hvor du godkender certifikatet.