Generelt

Support

Ændring af adresse-/kontaktoplysninger

Kontrolpanel

Ordforklaringer

Support

Kommunikation med Cliches supportmedarbejdere foregår på dansk. Der ydes support via både telefon og mail.

Bemærk venligst at telefonsupport kun gælder kunder der har abonnement på webhotel hos Cliche. Supporttelefon kan nås i åbningstiden. Udover åbningstiden henvises til vores supportformular. Bed venligst ikke om at blive ringet op, da dette ikke er en mulighed i forbindelse med vores supporttelefon.

Vi tilbyder support i forbindelse med driften af dit webhotel og domæne. Vi kan dog ikke hjælpe med at udarbejde din hjemmeside eller assistere dig med programmering af denne generelt.

Ved telefonsupport kan vi klare det fleste henvendelser omhandlende abonnement og kundeforhold, spørgsmål om betaling, hjælp til opsætning af e-mailkonto og hjælp til FTP-overførsel.

Vi beder om forståelse for at henvendelser med spørgsmål eller problemstillinger af mere teknisk karakter, typisk ikke kan blive behandlet af vores telefonsupportere. I mange tilfælde kræves yderligere indhentning af informationer og en bagvedliggende undersøgelse af problemstilling, hvilket kan forsinke supportprocessen og naturligvis ikke er optimalt via telefon. Vi henstiller derfor til at disse tekniske henvendelser startes via vores supportformular.

Ændring af adresse-/kontaktoplysninger

Du er til enhver tid selv ansvarlig for at kontaktoplysninger i er ajourført hos Cliche. Hvis dine kontaktoplysninger trænger til en opdatering, skal du sørge for at oplyse os om ændringerne. Dette kan du gøre ved at logge ind på kontrolpanel, hvor du har mulighed for at tilrette dine oplysninger.

Kontrolpanel

Som kunde hos Cliche har du fuldt overblik over alle dine domæner, fornyelsesdatoer, person- og firmaoplysninger - samt ordrebekræftelser og fakturaer. Under kontrolpanel har du mulighed for at betale ordrebekræftelser, udskrive fakturaer, ændre adresse, finde tilhørende mailadministration, nulstille adgangskoder på dine domæner, se pladsforbrug og meget mere.

Du logger ind på kontrolpanel med dit kundenummer (Kunde ID) og tilhørende adgangskode. Disse oplysninger får du oplyst via e-mail når du bestiller hos Cliche. Du kan få tilsendt dine adgangsoplysninger via vores hjemmeside, hvis du kan huske den e-mail-adresse du har benyttet ved bestilling. Har du alligevel problemer med at logge ind er du velkommen til at kontakte vores supportmedarbejdere.

Ordforklaringer

Få mere ud af SEO, SMO, domæner og webhotel. Læs ordforklaringerne så du er bedre rustet når du ønsker en bedre udnyttelse af og højere ranking for din hjemmeside.

Surfzi finder du diverse ordforklaringer omkring SEO, SMO, domæne og webhotel - på dansk. På Wikipedia er der ligeledes masser af informationer på dansk, fx FTP, SMTP, PHP, MySQL, POP3, e-mail, HTML, database, DNS, TLD, Linux, DK Hostmaster, upload og download.