Webhotel

God praksis i forbindelse med hjemmeside

Password/adgangskode-beskyttelse af en mappe på hjemmeside

Viderestilling til anden URL eller hjemmesideadresse

Hvor lang tid tager det at få et webhotel oprettet?

Hvornår hører jeg fra jer i forbindelse med nyoprettelser?

Kan mit website stadig ses på nettet mens domænenavnet flyttes til Cliche?

Hvad skal filen navngives som, hvis det er min startside?

Er der nogle krav til min DNS-opsætning hvis jeg kører egen DNS?

Begrænsninger på tjenesterne

Virker min hjemmeside med HTTPS?

God praksis i forbindelse med hjemmeside

Brug ikke æøå og andre specialtegn i fil- og mappenavne. Du bør nøjes med at benytte a-z og 0-9 samt bindesteg eller underscore. Og selvfølgelig punktum.

Brug helst ikke mellemrum i fil- og mappenavne. Grunden er de vil blive vist som "%20", så brug hellere bindestreg (-) eller underscore (_).

Brug altid små bogstaver i fil- og mappenavne. Årsagen er at der på webserverne er forskel på store og små bogstaver.

Password/adgangskode-beskyttelse af en mappe på hjemmeside

Klik her for vores guide til nem oprettelse af adgangskontrol.

Viderestilling til anden URL eller hjemmesideadresse

Klik her for vores guide til nem viderestilling.

Hvor lang tid tager det at få et webhotel oprettet?

Vælger du at betale med kreditkort og bestiller inden kl. 15 på hverdage bliver dit webhotel oprettet og domænet sendt til registrering eller flytning samme dag.

Betaler du med bankoverførsel tager det ca. 1-3 dage. Efter du har bestilt modtager du en email med betalingsoplysninger. Når denne er betalt kan det tage et par dage før vi har betalingen. Når vi har modtaget betalingen, bliver du normalt oprettet dagen efter.

Hvornår hører jeg fra jer i forbindelse med nyoprettelser?

Når du bestiller modtager du en email med bekræftelse på at vi har modtaget din bestilling.

Har du valgt at betale med kontooverførsel modtager du ligeledes en email med betalingsoplysninger. Når betaling er modtaget vil du få en email fra os med dine brugeroplysninger.

Har du valgt at betale med kreditkort modtager du i løbet af kort tid efter bestillingen dine brugeroplysninger, dog stadig kun inden arbejdstid.

Kan mit website stadig ses på nettet mens domænenavnet flyttes til Cliche?

Når flytningen går igang vil der være en ca. 24 timers periode hvor nogle af dine besøgende ser dit website hos din gamle udbyder og nogle af dine besøgende ser dit website her hos Cliche.
Du skal huske at lægge dit website op via FTP så snart du modtager dine FTP koder fra os på email.

Hvad skal filen navngives som, hvis det er min startside?

Fælles for alle vores servere er: index.html, index.htm, default.htm, default.html, index.php og default.php.

Er der nogle krav til min DNS-opsætning hvis jeg kører egen DNS?

Både www. og uden www (fx www.cliche.dk og cliche.dk) skal peger på vores webservers IP-adresse.

Hvis du ønsker at benytte vores mailserver, så skal du oprette en a-record for "mail.domain.tld", som peger på mailserverens IP-adresse. Teksten domain.tld skal naturligvis udskiftes med dit eget domænenavn.

Begrænsninger på tjenesterne

Eventuelle begrænsninger hos Cliche har til hensigt at sørge for opretholdelse af en god oppetid samt hurtig tilgang til vores tjenester.

Maksimal størrelse på modtagne e-mails: 50MB
Maksimal filstørrelse ved upload filer via FTP: 750MB
Plads til rådighed til e-mails per postkasse: 512MB
PHP memory_limit: 256MB
PHP upload_max_filesize: 50MB

Virker min hjemmeside med HTTPS?

Du kan få aktiveret HTTPS-understøttelse på din hjemmeside helt gratis. Du skal blot kontakte os via vores supportformular og bede os om at aktivere HTTPS på din hjemmeside. HTTPS-understøttelse forudsætter minimum gamma webhotel.

Aktivering af HTTPS kan efterfølgende kræve at du foretager små ændringer til din hjemmeside, således at "mixed content" undgås. Du kan læse mere om problemet her:
mozilla support: Hvordan påvirkes min sikkerhed af indhold, som ikke er sikkert?

Hvis du benytter WordPress, så kan du løse problemet med "mixed content" ved at du installerer og aktiverer pluginet "Really simple SSL":
https://da.wordpress.org/plugins/really-simple-ssl/