PHP

Hvilket webhotel skal jeg have og hvilken servertype skal jeg vælge for at kunne køre PHP?

Hvilke moduler kan jeg benytte mig af i min PHP kode?

Kan jeg få installeret andre moduler til PHP?

Hvilket webhotel skal jeg have og hvilken servertype skal jeg vælge for at kunne køre PHP?

Så skal du vælge en GAMMA-suite som minimum til webhotel.

Hvilke moduler kan jeg benytte mig af i min PHP kode?

Vi har kun PHP5-servere, hvis man vil have flere oplysninger er det nemmest at lave en PHP fil/.php med funktionen phpinfo().

Kan jeg få installeret andre moduler til PHP?

Du er velkommen til at kontakte vores support og forklare dine ønsker.