DNS-administration

Ændre IP-adresse for hjemmeside

1. Klik ind på kontrolpanel og log på med dit kundenummer og kodeord.
  2. Klik herefter på Detaljer ved det ønskede domænenavn.
  3. Klik på DNS, og du får herefter mulighed for at redigere poster/records for dit domæne.
  4. Klik på Redigér ud for den post/records hvor typen er A og adresse er dit domænenavn - uden www eller andre subdomæner.
  5. I feltet IP-adresse (IPv4) skriver du din nye IP-adresse, og klikker dernæst på Fortsæt.
  6. Klik på Aktivér DNS-ændringer nu når dine ændringer er færdige, og vent derefter op til 75 minutter før ændringerne træder i kraft.

Tilføje ny post/record

1. Klik ind på kontrolpanel og log på med dit kundenummer og kodeord.
  2. Klik herefter på Detaljer ved det ønskede domænenavn.
  3. Klik på DNS, og du får herefter mulighed for at redigere poster/records for dit domæne.
  4. Klik på Opret ny post/record og dernæst vælger du typen.
  5. For de fleste poster/records skal du udfylde Adresse. Hvis du følger en vejledning hvor der er anført et @, så skal du lade feltet være blankt.
  6. Klik på Aktivér DNS-ændringer nu når dine ændringer er færdige, og vent derefter op til 75 minutter før ændringerne træder i kraft.

Tilføje tjeneste/service automatisk

Følgende tjenester understøttes: Google Apps (mail), Squarespace, Shopify, Wix, Weebly og Office 365 (mail)

1. Klik ind på kontrolpanel og log på med dit kundenummer og kodeord.
  2. Klik herefter på Detaljer ved det ønskede domænenavn.
  3. Klik på DNS, og du får herefter mulighed for at redigere poster/records for dit domæne.
  4. Klik på Tilføj tjeneste automatisk og dernæst vælger du tjenesten. Du skal eventuelt udfylde et par felter for nogle af tjenesterne.
  5. Klik på Aktivér DNS-ændringer nu når dine ændringer er færdige, og vent derefter op til 75 minutter før ændringerne træder i kraft.