Mail - iPad/iPhone (iOS)

1. Åbn Indstillinger, vælg E-mail, kontakter, kalendere (iOS 10) eller Konti & adgangskoder (iOS 11) og tryk på Tilføj konto.
  2. Vælge Andre nederst på listen, og tryk på Tilføj e-mailkonto.
  3. Udfyld dine oplysninger, og tryk Næste.
  4. Vælg POP i toppen.
  5. I både Server til indgående post og Server til udgående post skal der stå de samme følgende oplysninger:
    Værtsnavn: [Klik for at få oplyst]
    Brugernavn: e-mailadresse
    Adgangskode: dit kodeord/passwod til din e-mailadresse
  6. Tryk Næste og din enhed vil nu teste oplysningerne. Tryk Arkiver, og din mail-konto er nu sat korrekt op.