Mail - Mac Mail

1. Hvis mailguiden starter automatisk, så sæt prik/vælg Tilføj anden postkonto og tryk Fortsæt, og ellers øverst i menuen trykkes på Mail og dernæst Indstillinger. Tryk på plus-tegnet nederst til venstre.
  2. Udfyld oplysningerne og tryk Opret, herefter Næste.
  3. Vælg POP øverst, og under postserver skriver du [Klik for at få oplyst]. HUSK at brugernavn skal være den fulde e-mailadresse samt under adgangskode det tilhørende kodeord/password til e-mailadressen.
  4. Tryk Næste, og herefter Næste igen.
  5. I feltet til SMTP-server skriver du [Klik for at få oplyst].
  6. Brugernavn er den fulde e-mailadresse, og kodeord/password er det tilhørende til e-mailadressen.
  7. Tryk Opret, og din mail-konto er nu sat korrekt op.