Nulstilling af kodeord

Nulstilling af kodeord til kontrolpanel

1. Klik ind på kontrolpanel.
  2. Indtast din e-mailadresse i feltet i bunden af siden med overskriften Glemt dine adgangsoplysninger?
  3. Klik på knappen Find konto.
  4. Vent på nulstillingsmail som du modtager på den indtastede e-mailadresse. Nulstillingsmail indeholder også oplysning om kundenummer.
  5. Klik på linket i nulstillingsmailen, således at du havner på siden hvor du kan indtaste nyt kodeord til din kundekonto.
  6. Du kan derefter logge på kontrolpanel med dit kundenummer og nye kodeord.

Vær opmærksom på at linket i nulstillingsmailen udløber efter 3 timer, og samtidig kun kan benyttes fra den samme computer (IP-adresse) som har startet nulstillingen.

Nulstilling af kodeord til mailadministration

1. Klik ind på kontrolpanel og log på med dit kundenummer og kodeord.
  2. Klik herefter på det ønskede domænenavn.
  3. Klik på Adgangskoder, og du får herefter mulighed for at nulstille kodeord til mailadministration.
  4. Vent på nulstillingsmail med nyt kodeord. Du modtager mailen på e-mailadressen som er registreret i kundesystemet for din kundekonto.

Nulstilling af kodeord til FTP

1. Klik ind på kontrolpanel og log på med dit kundenummer og kodeord.
  2. Klik herefter på det ønskede domænenavn.
  3. Klik på Adgangskoder, og du får herefter mulighed for at nulstille kodeord til FTP.
  4. Vent på nulstillingsmail med nyt kodeord. Du modtager mailen på e-mailadressen som er registreret i kundesystemet for din kundekonto.

Nulstilling af kodeord til MySQL

1. Klik ind på kontrolpanel og log på med dit kundenummer og kodeord.
  2. Klik herefter på det ønskede domænenavn.
  3. Klik på Adgangskoder, og du får herefter mulighed for at nulstille kodeord til MySQL.
  4. Vent på nulstillingsmail med nyt kodeord. Du modtager mailen på e-mailadressen som er registreret i kundesystemet for din kundekonto.
  5. Log på FTP og sørg for at ændre eventuelle MySQL-kodeord i PHP-konfigurationsfiler tilhørende dit CMS.

Hav venligst tålmodighed i forbindelse med modtagelse af nulstillingsmail. Afhængig af den mailtjeneste du benytter kan der gå op til 60 minutter før du modtager nulstillingsmailen.