Mail - Thunderbird

1. Luk eventuelle guides som åbner automatisk hvis det er første gang du starter Thunderbird.
  2. Tryk nu på menusymbolet med de 3 streger øverst til højre.
  3. Åbn Indstillinger og vælg derefter Kontoindstillinger.
  4. I bunden finder du Kontohåndtering og Tilføj mailkonto.
  5. Udfyld nu felterne Dit navn, Din mailadresse og Adgangskode. Tryk Forsæt.
  6. Kontrollér nu om de oplysninger Thunderbird selv har fundet frem til er korrekte, ved at tjekke om den benytter følgende mailserver/værtsnavn: [Klik for at få oplyst].
  7. Hvis mailserver/værtsnavn (POP/SMTP) er korrekt, så fortsætter du direkte til punkt 10.
  8. Tryk på Manuel konfiguration og sørg dernæst for at det er den fulde mailadresse som står under Brugernavn.

Indgående oplysninger:
    - Server-adresse sættes til [Klik for at få oplyst].
    - Port sættes til 995.
    - SSL sættes til SSL/TLS.
    - Godkendelse sættes til Almindelig adgangskode.

Udgående oplysninger:
    - Server-adresse sættes til [Klik for at få oplyst].
    - Port sættes til 587.
    - SSL sættes til STARTTLS.
    - Godkendelse sættes til Almindelig adgangskode.
  9. Tryk på Afprøv konfigurationen.
  10. Hvis der ingen fejl opstår trykker du på Opret konto og OK.