Webmail

Læs e-mail når du er væk hjemmefra. Der findes utallige webmail-systemer som alle kan benyttes til at læse e-mails, når man er på ferie og væk hjemmefra. Vi har bygget vores eget webmail-system som er optimeret til vores mail-systemer (POP3).

Du kan tilgå den webmailen her.

Bemærk at Cliches webmail er en sekundær måde hvorpå du kan læse e-mail, hvorfor du heller ikke har alle tænkelige funktioner til rådighed under vores webmail-system. Da Cliche kun tilbyder POP3 har du heller ikke adgang til fx udbakke/sendt på webmailen. Vi henstiller til at benytte sig af en rigtig e-mail-klient til primær e-mail-funktionalitet. Vi har adskillige vejledninger, fx til Thunderbird, til opsætning af e-mail-konto.

Hvis du har mistet dit kodeord til din mail-konto, så kan du nulstille dette via mailadministrationen.