Mail - Outlook (Windows)

Denne guide gælder for Outlook 2010 og 2013.

1. Vælg menuen Filer herefter Oplysninger og tryk på Tilføj konto.
  2. Sæt en prik/vælg nederst nu Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt og tryk Næste.
  3. Sæt prik/vælg POP, hvis du benytter Office 2010 hedder den Internetmail og tryk Næste.
  4. Udfyld nu felterne Navn og E-mailadresse.
  5. I felterne Indgående mail server og Udgående mail server skriver du [Klik for at få oplyst].
    Brugernavn er den fulde e-mailadresse og tilhørende kodeord/password.
  6. Tryk nu på Flere indstillinger og under fanen udgående mail server her sætter du flueben i Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse og prik/vælg Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post.
  7. Under fanen Advanceret skal følgende ændres:
    - Flueben i Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL).
    - Ændre Server til udgående post (SMTP) til port 587.
    - Ændre Brug følgene type krypteret forbindelse til TLS.
  8. Klik OK, Næste og Udfør, og din mail-konto er nu sat korrekt op.