WordPress

Nem installation af WordPress

1. Klik ind på kontrolpanel og log på med dit kundenummer og kodeord.
  2. Klik herefter på det relevante domænenavn i listen. Gamma hosting er som minimum påkrævet for at kunne benytte WordPress-installer.
  3. Klik på WordPress i menuen for at komme frem til muligheden for at installere WordPress.
  4. Indtast MySQL-kodeord. Har du ikke på nuværende tidspunkt MySQL-kodeord for dit domæne, så skal du se nulstillingsvejledning.
  5. Indtast eventuelt en undermappe, som WordPress skal placeres i.
  6. Indtast dine ønskede bruger-informationer.
  7. Klik på Start installering og vent nogle sekunder på at WordPress hentes og installeres.

Sæt fart på WordPress

Plugins som WP Super Cache eller W3 Total Cache kan nemt installeres og vil tilføje caching til din WordPress-hjemmeside, hvilket er anbefalet. En cache sørger for at generere statiske filer af dine sider, og disse statiske filer bliver derefter sendt til brugerne, hvilket reducerer behandlingstiden og belastningen på serveren. Dette vil typisk forbedre ydeevnen op til flere hundrede gange.

1. Log på WordPress administrations panel på din hjemmeside - ved at tilføje /wp-admin i slutningen af din hjemmesides adresse, alt efter om du har installeret i en undermappe eller i roden. Du logger på med det brugernavn og kodeord du oplyste ved installationen.
  2. I menuen vælger du Plugins og dernæst Tilføj nyt.
  3. I søgefeltet skriver du WP Super Cache og klikker på enter/return, og når plugin'et med samme navn fremkommer klikker du på Installer nu
  4. Klik dernæst på Aktiver plugin. Vær opmærksom på at cachen ikke er automatisk er slået til.
  5. Klik på Indstillinger ud for plugin'et når du kigger på listen over plugins.
  6. På siden for WP Super Cache Settings skal du sætte prik i Caching On (Recommended) og dernæst klikke på Update cache. Cachen er nu slået til.

Automatisk backup af WordPress

1. Log på WordPress administrations panel på din hjemmeside.
  2. I menuen vælger du Plugins og dernæst Tilføj nyt.
  3. I søgefeltet skriver du BackWPup og klikker på enter/return, og når plugin'et med navnet BackWPup Free - WordPress Backup Plugin fremkommer klikker du på Installer nu
  4. Klik dernæst på Aktiver plugin. Der fremkommer nu en velkomstside for BackWPup.
  5. Klik på BackWPup i menuen til venstre.
  6. Klik på Add new job for at starte konfiguration af automatisk backup.
  7. Indtast Ugentlig backup i feltet Please name this job i toppen.
  8. Under sektionen Job Destination vælger du fx Backup sent via email.
  9. Under fanen Schedule vælger du fx with WordPress cron ud for Start job.
  10. Ved Scheduler vælger du weekly.
  11. Klik på Save changes. Jobbet er nu konfigureret. Du kan teste det af ved at klikke på Run now.