Skriv til support.

Vi sidder klar til at supportere dig når det gælder eventuelle problemer med den service vi tilbyder. Ring eller skriv til os, vi svarer altid med det samme og med et smil. Benyt også gerne vores hjælpesider.

Min mail virker ikke - hvad gør jeg?

Hvis du pludselig har problemer med at logge på mail i dit mailprogram, så kan det skyldes at du benytter et forkert servernavn, fx mail.mitdomæne.dk, i dine indstillinger for POP3 og SMTP.

Dette skal du ændre i dit mailprogram i forbindelse med overgangen til one.com. [Klik for at få oplyst korrekt servernavn]

Hvis du endvidere har problemer med at sende mail via SMTP, så skal du aktivere SSL/TLS hvis du benytter port 587 eller ændre til port 25 som også kan benyttes uden SSL/TLS. Er din mailklient ikke opdateret de seneste 5 år, så er det sandsynligt at dit program ikke understøtter nyere sikkerhedsprotokoller, og du skal have opgraderet.

Din pinkode findes under kontrolpanel, og skal sammen med kundenummer oplyses ved supporthenvendelser