Database

Når blir min MySQL database opprettet?

Hvilket webhotell skal jeg ha og hvilken servertype skal jeg velge for å kunne benytte MySQL?

Når blir min MySQL database opprettet?

Hvis du har MySQL-adgang inkludert i din pakke, må du logge deg inn på kontrollpanelet for å få denne opprettet. Der vil du også få opplyst databasens detaljer og server.

Hvilket webhotell skal jeg ha og hvilken servertype skal jeg velge for å kunne benytte MySQL?

Du er nød til å bestille minimum en GAMMA-suite webhotell og velge Apache-basert server. Bemerk at Cliche kun tilbyr 1 MySQL database til 1 PHP baseret webhotel.