FTP

Jeg kan ikke logge på FTP?

Hvordan legger jeg mitt website opp på nettet?

Hvorfor kan jeg ikke logge in på min FTP konto?

Hvorfor er det noen av mine filer som ikke kan slettes?

Hvorfor kan jeg ikke laste opp filer større enn 50mb?

Hvor skal mine filer legges?

FTP Adgang.

Jeg kan ikke logge på FTP?

Ditt FTP-program skal settes til å kjøre i Passive mode, ellers vil det ikke være mulig å få forbindelse til våre servere pga. våres firewall.

Hvordan legger jeg mitt website opp på nettet?

Du har bruk for et FTP-program, som kan overføre din hjemmeside til ditt webhotell på nettet. Her kan vi f.eks. anbefale at du henter CuteFTP >>Klik Her!<< eller SmartFTP >>Klik Her!<<.
For å kunne logge på FTP serveren skal du benytte den login informasjon du fikk fra oss i en e-mail da du ble opprettet.

Hvorfor kan jeg ikke logge in på min FTP konto?

Det kan muligvis være din passive mode innstilling som det er noe galt med. Prøv evt. å slå passive mode på og se om din FTP virker nå, hvis det ikke virker med Passive mode slått på, prøv så å slå det på igjen og se om det virker nå.
Husk også at de login opplysninger du benytter skal være dem du fikk fra oss da du ble opprettet. Hvis ditt domene enda ikke er opprettet eller flyttet til oss skal du benytte serverens ip istedet for ditt domene som ftp host.

Hvorfor er det noen av mine filer som ikke kan slettes?

Det kan være at du ikke kan rette eller slette en fil hvis f.eks. det er en som holder på å hente den fra siden din. Dette er et kjent problem på Windowssystemer. Kontakt evt. supporten hvis problemet fortsetter så kan vi slette den for deg, eller endre servertype til Apache-basert server. Husk å skrive din login og passord når du skal kontakter supporten.

Hvorfor kan jeg ikke laste opp filer større enn 50mb?

Utifra våre forretningsvilkår tillater vi ikke fil- eller downloadarkiv og har dermed måtte legge til denne begrensningen for at enkelte ikke skal grovt misbruke serverens ressurser.

Hvor skal mine filer legges?

På vore servere skal dine filer ligge i /public_html mappen. Hvis dine filer ikke ligger i den korrekte mappen kan de ikke bli visst på nettet.

FTP Adgang.

Cliche.no tilbyr 1 FTP adgang til hver webhotel.
Det er ikke muligt at få opprettet flere FTP adgange.