Generelt

Support

Endring av adresse/kontaktopplysninger

Kontrollpanel

Support

Kommunikasjon med Cliche supportmedarbeidere foregår på dansk/norsk. Det gis support via både telefon og epost.

Vennligst bemerk at telefonsupport kun gjelder kunder som har webhotell abonnement hos Cliche. Supporttelefonen kan nås i åpningstiden. Utenfor åpningstiden henvises til vårt kontaktskjema. Vennligst ikke be om å bli ringt opp da dette ikke er en mulighet i forbindelse med vår telefonsupport.

Vi tilbyr support i forbindelse med driften av ditt domene og webhotell. Vi kan ikke hjelpe deg med utarbeiding av din hjemmeside eller assistere deg i programmering av denne generelt.

Ved telefonsupport kan vi klare de fleste henvendelser som handler om abonnement og kundeforhold, spørsmål om betaling, hjelp av oppsett av epost og hjelp til FTP.

Vi ber om forståelse for at henvendelser med spørsmål eller problemstillinger av mer teknisk karakter vanligvis ikke kan håndteres av vår telefonsupport. I mange tilfeller for å skaffe ytterligere informasjon og videre undersøkelser av problemstillingen kan det være forsinkelser i støtteprosessen hvilket åpenbart ikke er optimalt over telefon. Vi anbefaler derfor at disse tekniske forespørsler gjøres via vårt kontaktskjema.

Endring av adresse/kontaktopplysninger

Du er til enhver tid selv ansvarlig for at dine kontaktopplysninger er ajourført hos Cliche. Hvis dine kontaktopplysninger trenger en oppdatering, skal du sørge for å opplyse oss om endringene. Dette kan gjøre ved å logge deg inn på kontrollpanelet, hvor du har muligheten til å endre dine opplysninger.

Kontrollpanel

Som kunde hos Cliche har du full overblikk over alle dine domener, fornyelsesdatoer, person - og firmaopplysninger - samt ordrebekreftelser , utskrift av faktura, endre adresse, finne tilhørende mail administrasjon, nullstilling av passord på dine domener, se plassforbruk og mye mer.

Du logger inn på kontrollpanelet med ditt kundenummer (kunde ID) og tilhørende passord. Disse opplysningene fpr du opplyst via epost når du bestiller hos cliche. Du kan få tilsendt dine adgangsopplysninger via vår hjemmeside, hvis du husker den epostadressen du har benyttet ved bestilling. Har du alikevel problemer med å logge deg inn er du velkommen til å kontakte våre supportmedarbeidere.