PHP

Hvilket webhotell skal jeg ha og hvilken servertype skal jeg velge for å kunne kjøre PHP?

Hvordan benytter jeg modulet i min kode og hva kan det?

Kan jeg få installert andre moduler?

CGI

Hvilket webhotell skal jeg ha og hvilken servertype skal jeg velge for å kunne kjøre PHP?

Du er nødt til å bestille minimum en GAMMA-suite som webhotell.

Hvordan benytter jeg modulet i min kode og hva kan det?

Vi yter ikke scriptsupport, men på produsentenes hjemmesider kan du finne nærmere informasjon: http://www.php.net/

Kan jeg få installert andre moduler?

Nei det kan du dessverre ikke.

CGI

Cliche.no støtter ikke CGI.