DNS-administrasjon

Endre IP-adressen til nettstedet

1. Gå til kontrollpanelet og logg inn med ditt kundenummer og passord.
  2. Klikk deretter Detaljer på ønsket domenenavn .
  3. Klikk DNS og du blir så gitt anledning til å redigere innlegg / poster for domenet ditt.
  4. Klikk Rediger ved siden av innlegget / registreringer hvis typen er A og adresse er ditt domenenavn -. Uten www eller andre subdomener
  5. I feltet IP-adressen (IPv4) skriv ny IP-adresse, og klikk på Neste Neste .
  6. Klikk Aktiver DNS endringer nå når endringene er fullført, og deretter vent opptil 75 minutter før endringene trer i kraft.

Legge til ny oppføring / record

1. Gå til kontrollpanel og logg inn med ditt kundenummer og passord.
  2. Klikk deretter Detaljer på ønsket domenenavn .
  3. Klikk DNS og du blir gitt anledning til å redigere innlegg / poster for domenet ditt.
  4. Klikk Opprett ny oppføring / record , og deretter velger du type .
  5. For de fleste av feltene / poster du må fylle ut Adresse . Hvis du følger en veiledning som bruker et @ , så bør du la dette feltet stå tomt.
  6. Klikk Aktiver DNS endringer nå når endringene er fullført, og deretter vent opptil 75 minutter før endringene trer i kraft.

Legge til tjeneste / service automatisk

Følgende tjenester støttes: Google Apps (epost), Squarespace, Shopify, Wix, Weebly og Office 365 (epost)

1. Gå til kontrollpanel og logg inn med ditt kundenummer og passord.
  2. Klikk deretter Detaljer på ønsket domenenavn .
  3. Klikk DNS og du blir gitt anledning til å redigere innlegg / poster for domenet ditt.
  4. Klikk Legg til tjeneste automatisk , og velg tjenesten . Du må kanskje fylle ut noen felt for noen av tjenestene.
  5. Klikk Aktiver DNS endringer nå når endringene er fullført, og deretter vent opptil 75 minutter før endringene trer i kraft.