Mail - iPad/iPhone (iOS)

1. Åpne Innstillinger, velg Mail, kontakter, kalendere og trykk på Legg til konto.
  2. Velg Annen nederst på listen, og trykk på Legg til e-postkonto.
  3. Fyll inn dine opplysninger, og trykk Neste.
  4. Velg POP i toppen.
  5. For både Innkommende E-posttjener og Utgående E-posttjener skal det stå de samme følgende opplysninger:
    Vertsnavn: [Klikk for å finne navn]
    Brukernavn: e-mailadresse
    passord: dit kodeord/password til din e-mailadresse.
  6. Trykk Neste og din enhed vil nå teste oplysningerne. Trykk Arkiver, og din mail-konto er nå satt opp korrekt.

Hvis du har mistet ditt POP3/SMTP-kodeord, så kan du nullstille dette via mailadministrationen.