Mail - Mac Mail

1. Hvis mailguiden starter automatisk, så set prikk/valg Tilføyj annen postkonto og trykk Fortsett, og ellers øverst i menuen trykkes på Mail og deretter Innstillinger. Trykk på plusstegnet nederst til venstre.
  2. Fyll inn opplysningene og trykk Oppret, deretter Neste.
  3. Velg POP øverst, og under postserver skriver du [Klikk for å finne navn]. HUSK at brukernavn skal være full e-mailadresse samt under adgangskode det tilhørende kodeord/password til e-mailadressen.
  4. Trykk Neste, og deretter Neste igen.
  5. I feltet til SMTP-server skriver du [Klikk for å finne navn].
  6. Brukernavn er full e-mailadresse, og kodeord/password er det tilhørende til e-mailadressen.
  7. Trykk Oppret, og din mail-konto er nå sat opp korrekt.

Hvis du har mistet ditt POP3/SMTP-adgangskode, så kan du nullstille dette via mailadministrationen.