Mailadministration

Logg på som administrator for å opprette, slette og administrere postkasser, videresendelser, endre passord og så videre.

1. Du skal starte med finne den riktige mailadministration - [Klikk for å finne navn]
  2. Klikk på linken som du får opplyst, og fortsett til mailadministration.
  3. Fyll ut. domenenavn samt ditt passord til mailadministrator, som vi har tilsendt på mail ved opprettelse, eller som du har nullstillet via kontrollpanelet.

Logg inn som bruker for å sette opp ditt feriesvar, dine videresendelser eller endre passord for din postkasse.

1. Du skal starte med finne den korrekte mailadministration - [Klikk for å finne navn]
  2. Klikk på linken som du får opplyst, og fortsett til mailadministration.
  3. Fyll utEmail address samt Password og fortsett ved å klikke på Continue.

Oppret en ny postkasse.

1. Logg på mailadministration som mailadministrator. Se veiledning ovenfor.
  2. Trykk på Create mailbox og fyll ut Address, Password og Repeat password.
  3. Fortsett ved å klikke på Continue, og din postkasse skal nå være opprettet. Se veiledning til Thunderbird eller Outlook for å sette den opp i ditt mailprogram.

Endre passord på en eksisterende postkasse.

1. Logg på som bruker. Se veiledning ovenfor.
  2. Trykk på Change password, og fyll ut Old password med ditt nåværende, New password og Repeat new password med et nytt.

Har du glemt passord til postkassen, så må du logge på som mailadminstrator for å nullstille passordet.