Nullstilling av passord

Nullstilling av passord til kontrollpanel

1. Klikk inn på kontrollpanel.
  2. Tast inn din e-mailadresse i feltet med overskriften Glemt dine adgangsopplysninger .
  3. Klikk på knappen Finn konto.
  4. Vent på nullstillingsmail som du mottar på den innfylte e-mailadresse. Nullstillingsmail inneholder også opplysning om kundenummer.
  5. Klikk på linken i nullstillingsmailen, slik at du havner på siden hvor du kan taste inn nytt passord til din kundekonto.
  6. Du kan deretter logge på kontrolpanell med ditt kundenummer og nye passord.

Vær oppmerksom på at linken i nullstillingsmailen utløper etter 3 timer, og samtidig kun kan benyttes fra den samme computer (IP-adresse) som har startet nullstillingen.

Nullstilling av passord til mailadministration

1. Klikk inn på kontrollpanel og logg på med ditt kundenummer og passord.
  2. Klikk deretter på det ønskede domenenavn.
  3. Klikk på Passord, og du får heretter mulighet til å nullstille passord til mailadministration.
  4. Vent på nullstillingsmail med nytt passord. Du mottar mailen på e-mailadressen som er registrert i kundesystemet for din kundekonto.

Nullstilling av passord til FTP

1. Klikl ind på kontrollpanel og logg på med ditt kundenummer og passord.
  2. Klikk deretter på det ønskede domenenavn.
  3. Klikk på Passord, og du får heretter mulighet for å nullstille passord til FTP.
  4. Vent på nullstillingsmail med nytt passord. Du mottar mailen på e-mailadressen som er registrert i kundesystemet for din kundekonto.

Nullstilling av passord til MySQL

1. Klikk inn på kontrollpanel og logg på med ditt kundenummer og passord.
  2. Klikk deretter på det ønskede domenenavn.
  3. Klikk på Passord, og du får heretter mulighet for å nullstille kodeord til MySQL.
  4. Vent på nullstillingsmail med nytt passord. Du mottar mailen på e-mailadressen som er registrert i kundesystemet for din kundekonto.
  5. Logg på FTP og sørg for å endre eventuelle MySQL-passord i PHP-konfigurationsfiler som tilhører ditt CMS.

Vennligst ha tålmodighet i forbindelse med mottakelse av nullstillingsmail. Avhengig av den mailtjeneste du benytter kan det gå opp til 60 minutter før du mottar nullstillingsmailen.