Mail - Thunderbird

1. Lukk eventuelle guides som åbner automatisk hvis det er første gang du starter Thunderbird.
  2. Trykk nå på menusymbolet med 3 streker øverst til højre.
  3. Åpne Innstillinger og velg deretter Kontoinnstillinger.
  4. I bunnen finner du Kontohandlinger og Legg til e-postkonto.
  5. Fyll ut nu feltene Ditt navn, Din e-postadresse og Passord. Tryk Forsett.
  6. Kontrollér om de opplysningene Thunderbird selv har funnet frem til er korrekte, ved å tjekke om den benytter følgende mailserver/vertsnavn: [Klikk for å finne navn].
  7. Hvis mailserver/vertsnavn (POP/SMTP) er korrekt, så fortsetter du direkte til punkt 10.
  8. Trykk på Manuel konfigurasjion og sørg deretter for at det er den fulle mailadresse som står under Brukernavn.

Innkommende opplysninger:
    - Server-adresse settes til [Klikk for å finne navn].
    - Port settes til 995.
    - SSL settes til SSL/TLS.
    - Godkjennelse settes til Alminnelig passord.

Utgående opplysninger:
    - Server-adresse settes til [Klikk for å finne navn].
    - Port settes til 587.
    - SSL settes til STARTTLS.
    - Godkjennelse settes til Alminnelig passord.
  9. Trykk på Prøv konfigurationen.
  10. Hvis det ikke oppstår noen feil, trykker du på Oppret konto og OK.

Hvis du har mistet dit POP3/SMTP-passord, så kan du nullstille dette via mailadministrationen.