Webmail

Les email når du er vekk hjemmefra. Det finnes utallige webmail-systemer som alle kan benyttes til å lese email, når man er på ferie og vekk hjemmefra. Vi har bygget vårt eget webmail-system som er optimert til våre mail-systemer (POP3).

Du finner den webmailen her.

Bemerk at Cliches webmail er en sekundær måte hvorpå du kan lese e-mail, hvor du heller ikke har alle tenkelige funksjoner til rådighet under vårt webmail-system. Da Cliche kun tilbyr POP3 har du heller ikke adgang til fx utboks/sendte på webmailen. Vi henviser til å benytte seg av en ordentlig email-klient til primær email-funktionalitet. Vi har adskillige veiledninger, fx til Thunderbird, til oppsettg af email-konto.