MySQL

Hur aktiverar jag min MySQL?

Har ni MSSQL?

Vilket webbhotell ska jag beställa för att kunna använda MySQL?

Hur når jag min MySQL databas?

Hur aktiverar jag min MySQL?

Detta gör du i din kontrollpanel. Tryck på domännamnet i fråga efter att ha loggat in och skrolla ner under "Generellt". Här finner ni en länk till att upprätta databasen. Tryck på länken. När den är upprättad visas era databas inställningar.

Har ni MSSQL?

Nej, vi erbjuder endast MySQL.

Vilket webbhotell ska jag beställa för att kunna använda MySQL?

Ni måste beställa minst ett GAMMA paket.

Hur når jag min MySQL databas?

Era inställningar till MySQL finns i din kontrollpanel. Tryck på domännamnet efter att ha loggat in, skrolla sedan ner under "Generellt". Här ser du en länk till PHPMyAdmin. Det går inte att upprätta fler än en MySQL databas. Namnet på databasen är alltid samma som domännamnet och går ej att modifiera.