Beställning

Var beställer jag domän eller flytt av domän?

Information om kontakt emailen.

Information om lösenord.

Varför måste företag anmäla organisations nummer?

Var finner jag era affärsvillkor?

Var beställer jag domän eller flytt av domän?

Du kan endast beställa hosting via vår hemsida.
https://www.clichehosting.com/se/order/

Om beställningen gäller en flytt fyller ni i ert domännamn i steg två, när ni trycker på "Fortsätt" får ni en välja om ni äger detta domännamn i förväg och önskar att flytta det till Cliche. Ni bockar för att ni är ägaren och fortsätter med er beställning enligt instruktionerna.

Ni kan tyvärr inte beställa över telefon, brev, fax eller liknande.

Information om kontakt emailen.

Kontaktemailen är mycket viktig då det är till denna era lösenord och orders sänds. Det är därför viktigt att regelbundet uppdatera denna, detta gör ni via kontrollpanelen.

Vid flytt av domän till Cliche ange alltid en kontaktemail i er beställning som inte tillhör domänet ni försöker flytta. Denna mailadress kommer nämligen inte fungera under flytten, och måste upprättas på våra server efter att flytten är avklarad innan ni kan ta emot email på den.

Information om lösenord.

Ert FTP lösenord är det lösenord ni får kopplat till er FTP-server och webbhotell. Lösenordet till Mailadministrationen är alltid det samma som till FTP om ni inte själv ändrat detta efter registrering/flytt av domänet.

Kundlösenordet är det lösenord ni valde i beställningen av hostingen. Detta lösenord använder ni i kontrollpanelen på vår hemsida tillsammans med ert kundnummer.

Om ni vill ändra era lösenord gör ni detta i er kontrollpanel. Ändring av lösenord till e-mailkonton utför ni i Mailadministrationen. Mer information om Mailadministrationen finner ni på våra supportsidor.

Varför måste företag anmäla organisations nummer?

Detta är ett krav från Stiftelsen för Internetinfrastruktur (IIS.se) och NUnames (NUnames.nu) på .SE och .NU domäner, för att registrera dessa domän.

Vi har därför valt att kräva organisations nummer från samtliga företag och för samtliga domäner.

Var finner jag era affärsvillkor?

Här finner ni våra affärsvillkor. Dessa kommer visas i er beställning där ni måste bocka för att ni läst villkoren innan ni kan slutföra er order.