PHP

Vilket webbhotell ska jag välja för att kunna använda PHP?

Hur upprättar jag en MySQL databas?

Hur användar jag modulen i min PHP-kod?

Vilket webbhotell ska jag välja för att kunna använda PHP?

Ni måste välja minst en Gamma-suite.

Hur upprättar jag en MySQL databas?

Det gör ni i er kontrollpanel.

Tryck på domännamnet i översikten i kontrollpanelen och scrolla ner under "Generellt." Här finner ni en länk till upprättelsen, när ni aktiverat databasen kommer ni på samma ställe se era databas uppgifter. Ni har samma användarnamn och lösenord till MySQL som till FTP kontot.

Finner ni inte länk till upprättelsen dubbelkolla under "Uppsättning" att ni ligger på en PHP/Linux server. Står det Microsoft här betyder det att ni ligger på en ASP server. Om ni vill flytta till PHP/Linux servernkan ni få en gratis flytt till den nya servern om ni e-mailar in med ert kundlösenord och domän namn.

Hur användar jag modulen i min PHP-kod?

Vi erbjuder ingen kod-support, men på producentens hemsida får ni mer information: http://www.php.net/

Ni kan tyvärr inte få installerat andra moduler.