Mail - iPad/iPhone (iOS)

1. Öppna Inställningar, välj E-post, Kontakter, Kalendrar och tryck sedan på Lägg till konto.
  2. Välj Annat längst ner i listan, sen Lägg till E-postkonto.
  3. Fyll ut dina uppgifter, tryck på Nästa.
  4. Välj POP överst i listan.
  5. I både Server för inkommande E-post och Server för utgående E-post ska följande uppgifter anges:
    Värdnamn: [Klicka för att hitta namn]
    Användarnamn: E-post adressen
    Lösenord: Lösenordet som tillhör E-postadressen
  6. Tryck på Nästa, din enhet kommer testa inställningarna. Välj Spara, ditt E-postkonto är nu korrekt inställt.

Om du tappat bort lösenordet till POP3/SMTP, kan du nollställa detta via mailadministrationen.