Mail - Mac Mail

1. Om mailguiden startar automatiskt, bocka för/välj Lägg till ett annat e-postkonto och tryck på Fortsätt, annars väljer du överst i menyn Mail och sedan Inställningar. Tryck på plus-tecknet längst ner till vänster.
  2. Fyll ut dina uppgifter och tryck på Skapa, sen på Nästa.
  3. Välj POP och under e-postserver anger du [Klicka för att hitta namn]. Kom ihåg att Användarnamn ska vara den fullständiga mailadressen samt under Lösenord det lösenord det som tillhör denna mailadress.
  4. Tryck på Nästa, sen på Nästa igen.
  5. I fältet SMTP-server anger du [Klicka för att hitta namn].
  6. Användarnamn är den fullständiga mailadressen, och lösenord det som tillhör denna mailadress.
  7. Tryck på Skapa, mailkontot är nu redo för bruk.

Om du har tappat bort ditt POP3/SMTP-Lösenord, kan du nollställa lösenordet via mailadministrationen.