Mailadministration

Logga in som administrator för att skapa, radera och administrera e-postadresser och forwards, ändra lösenord m.m.

1. Börja med att gå till rätt mailadministration - [Klicka för att hitta namn]
  2. Klicka på länken som uppgetts och fortsätt till mailadministrationen.
  3. Använd formuläret nedan. Ange domännamn samt ditt lösenord till mailadministrationen som utskickats via mail i samband med upprättelsen, eller efter att du har nollställt det via kontrollpanelen.

Logga in som user för att ställa in semestersvar, forward eller för att ändra lösenord på ditt mailkonto.

1. Börja med att gå till rätt mailadministration - [Klicka för att hitta namn]
  2. Klicka på länken som uppgetts och fortsätt till mailadministrationen.
  3. Ange Email address samt Password och logga in genom att klicka på Continue.

Upprätta ny E-postadress.

1. Logga in på mailadministrationen som administrator. Se guiden ovan.
  2. Tryck på Create mailbox och fyll ut Address, Password och Repeat password.
  3. Slutför genom att trycka på Continue, din mailbox har upprättats. Se guide för Thunderbird eller Outlook för att installera kontot i ditt mailprogram.

Ändra lösenord på en upprättad E-postadress.

1. Logga in som user. Se guiden ovan.
  2. Tryck på Change password, fyll ut Old password med ditt aktuella lösenord, New password och Repeat new password med det nya.

Har du glömt aktuellt lösenord till mailadessen ska du logga in som adminstrator för att nollställa lösenordet.