Nollställning av lösenord

Nollställning av lösenord till kontrollpanelen

1. Gå till kontrollpanelen.
  2. Ange din e-postadress i fältet med rubriken Glömt dina inloggningsuppgifter.
  3. Tryck på knappen Hitta konto.
  4. Invänta nollställningsmailet som skickas till kontaktemailen vilket även innehåller ditt kundnummer.
  5. Gå in på länken i nollställningsmailet som leder dig till en sida där du kan ange nytt lösenord till ditt kundkonto.
  6. Du kan sen logga in på kontrollpanelen med kundnummer och nytt lösenord.

Tänk på att länken i nollställningsmailet deaktiveras efter 3 timmar, samt kan endast användas från samma dator (IP-adress) som har beställt nollställningen via hemsidan.

Nollställning av lösenord till mailadministrationen

1. Gå till kontrollpanelen och logga in med ditt kundnummer och lösenord.
  2. Klicka på domännamnet i fråga.
  3. Gå till fliken Lösenord där du har möjlighet att nollställa lösenord till mailadministrationen.
  4. Invänta nollställningsmailet som innehåller det nya lösenordet. Mailet skickas till kontaktemailen som är registrerad på ditt kundkonto.

Nollställning av lösenord till FTP

1. Gå till kontrollpanelen och logga in med ditt kundnummer och lösenord.
  2. Klicka på domännamnet i fråga.
  3. Gå till fliken Lösenord, där du har möjlighet att nollställa lösenord till FTP.
  4. Invänta nollställningsmailet som innehåller det nya lösenordet. Mailet skickas till kontaktemailen som är registrerad på ditt kundkonto.

Nollställning av lösenord till MySQL

1. Gå till kontrollpanelen och logga in med ditt kundnummer och lösenord.
  2. Klicka på domännamnet i fråga.
  3. Gå till fliken Lösenord, där du har möjlighet att nollställa lösenord till MySQL.
  4. Invänta nollställningsmailet som innehåller det nya lösenordet. Mailet skickas till kontaktemailen som är registrerad på ditt kundkonto.
  5. Logga på FTP-kontot och se till att ändra eventuella MySQL-lösenord i PHP-konfigurationsfiler till ditt CMS.

Vänligen ha i åtanke att beroende på vilken mailtjänst du använder kan det gå upp till 60 minuter innan du tar emot nollställningsmailet.